Sportcomplex Den Donk geopend, OZC was er bij!

Zaterdag om klokslag 11:00u werd na een druk op “de knop” het nieuwe sportcomplex feestelijk geopend.

Onder het genot van een hapje en drankje kon eenieder het nieuwe complex gaan bewonderen. Gezien de opkomst was er veel interesse in wat er geboden werd: Je kon je laten schminken, er was aandacht voor fitness, Fysio, een rondleiding door de technische ruimtes, noem maar op.

Er werden demonstraties gegeven in zaalsporten, klimwand en zwemsport.

Zwemsport? Natuurlijk!

Het nieuwe zwembad is geopend en OZC was nadrukkelijk aanwezig met een stand in de centrale ruimte en demonstraties in het bad

Iedere geïnteresseerde werd voorzien van informatie o.a. uitleg over de diverse zwemprogramma’s en overige activiteiten van OZC

Ook was er voor ieder lid een leuk tasje om af te halen, en werden er flyers en sleutelhangers uitgedeeld als aandenken

Met een lengte van 25 meter, 6 banen, een diepte van 2,80 m, een verstelbare bodem, onderwater discolights en onderwatergeluid (!?) is het een mooie faciliteit waarmee OZC onze leden optimaal probeert te bedienen. Een indruk van de techniek?

Ondertussen werden in het bad diverse demonstraties gegeven waar iedereen aan deel kon nemen:

Waterpolo, bootcamp, zwemslagen, alles werd ruimschoots gedemonstreerd, en door belangstellenden zowel binnen- als buiten het bad door de ramen gevolgd.

Om 15:00u werd de laatste demonstratie afgerond, en kon dankzij ieders inzet terug gekeken worden op een goed geslaagd programma van OZC activiteiten op de openingsdag van Den Donk.

Zelfs ZED was in voor een geintje!

Graag zien wij jullie na de herfstvakantie terug in het nieuwe bad!

Het OZC team.