Vacatures

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers!

Bij OZC’57 vinden wij het begrip vereniging van belang. Dat is voor ons een samenwerkingsvorm tussen 2 of meer personen (leden) met een gemeenschappelijk doel. Wij verwachten dan ook dat onze leden er allemaal actief aan bijdragen om een gezellige zwemclub te zijn.

De afdelingen van OZC´57 zijn:

  • Recreatief (waarbinnen zwemvaardigheid, trim- en diploma-zwemmen en plonspret): doelstelling: gezellig en sportief met elkaar zwemmen.
  • Waterpolo (inclusief minipolo): doelstelling: het steeds verbeteren van de teamprestatie.

Wij leveren kwalitatief goede activiteiten die aansluiten bij de doelstellingen van de verschillende afdelingen. Wij zoeken vrijwilligers voor de functies :

Trainer waterpolo m/v

Voor waterpolo gaat het om het trainen van volwassenen (dames en heren).

Om een idee te krijgen van wat wij aanbieden/ zoeken, nodigen wij je graag uit een kijkje te komen nemen tijdens de trainingen. Het liefst werken wij met opgeleide trainers. Mocht je geen gecertificeerde trainer zijn, dan is OZC’57 bereid je deze opleiding aan te bieden. De trainingstijden en meer informatie over OZC’57 staan vermeld op onze website: https://www.ozc57.nl

Afdelingsvoorzitter waterpolo M/V

Afdelingsvoorzitters geven voor een groot deel zelfstandig vorm aan de afdeling waar zij verantwoordelijk voor zijn. Alleen problemen die niet zelfstandig kunnen worden opgelost, worden overlegd met het bestuur.

PR Functionaris M/V

Public Relations is zowel gericht op de interne als de externe communicatie. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de website, de nieuwsbrief aan de leden, het contact met verschillende externe partijen …

De bestuursleden stellen zich tot doel: om OZC´57 in ledenaantal en financieel een stabiele zwemvereniging te laten zijn, die door en met haar leden gezellige zwemactiviteiten organiseert. De tijdsbesteding van een bestuurslid is voor de bestuurlijke activiteiten beperkt. We vergaderen ongeveer 6 keer per jaar. Werkzaamheden worden tijdens de vergaderingen verdeeld. Deze worden tussen de vergaderingen door afgewerkt en via mail gecommuniceerd. De tijdsbesteding voor de eigen afdeling is wisselend en afhankelijk van hoe de taken binnen de afdeling zijn verdeeld.

Mocht je belangstelling hebben voor een van de functies, Dan horen we dat graag. Je kunt contact opnemen via deze kanalen.
We kijken uit naar een prettige samenwerking met je!