Minipolo en Pupillen

 “Met een bal ravotten in het water. Er zijn wel een paar regels.”

Minipolo is een teamsport in het water voor jongens en meisjes vanaf circa 8 jaar. Ben jij niet bang van de bal en vind jij zwemmen leuk, dan is waterpolo echt iets voor jou!! Het is een vrij intensieve training waarbij op een speelse manier aan de conditie en de baltechniek wordt gewerkt. Kom gerust eens een keer mee doen, we kunnen altijd nog meer enthousiaste kinderen gebruiken. Waterpolo kun je blijven spelen tot je veertigste en verder. Hou je van spelletjes of ravotten in het water, dan is minipolo iets voor jou. De kinderen stromen na het minipolo door naar de waterpolo.

De minipoloërs doen meerdere keren per jaar aan regionale toernooien mee. 1 maal per jaar wordt zo’n toernooi ook door OZC’57 georganiseerd.

De trainingen van minipolo zijn op woensdagavond, de tijden vind je hier.

De pupillen spelen in de competitie (gemengd tot 13 jaar en meisjes en jongens teams tot 17 jaar) en spelen daarmee zo’n 20 wedstrijden per jaar. Er wordt samengewerkt met teams van de Dokkelaers om volledige teams te kunnen samenstellen.

Voor de gevorderde spelers is de training op maandag en woensdag, de tijden vind je hier.

Iedereen is uitgenodigd om een 2 tal proeftrainingen te volgen.  Kom op de trainingstijden naar het zwembad en je kunt meteen meetrainen nadat je je aan de trainer hebt voorgesteld.