– Aquabootcamp

Zwem Bootcamp, een goed voornemen in de praktijk!

Even wat afwisseling bij het hardlopen in de kou. Of i.p.v. met je fiets door de modder te banjeren, een actieve sport waar je schoon van thuis komt.

Ja, dan moet je toch echt gaan zwemmen. Ook wij begrijpen dat het dan niet heel uitdagend is om alleen maar baantjes te zwemmen, dus hebben we iets nieuws geïntroduceerd bij OZC’57, bootcamp! We kennen het allemaal wel, mensen die vrijwillig buiten in de regen oefeningen doen. Maar dat kan ook binnen in het zwembad, bij OZC’57!

Bootcamp is een combinatie van conditie verbetering en het verkrijgen van meer spierkracht. Met zwem bootcamp train je niet alleen in het water maar je zult ook oefeningen op de kant van het bad doen. Kortom het is een gevarieerde training waarvan je zeker met een voldaan gevoel naar huis zal gaan. Om het allemaal nog wat zwaarder te maken en de trainingsimpact te verhogen, worden er ook oefeningen in T-shirt en korte broek gedaan.

Om deel te kunnen nemen aan zwem bootcamp-trainingen bij OZC-’57, hoef je geen afgetrainde atleet te zijn. Iedereen kan mee doen op zijn of haar eigen niveau. Dus als je nu denkt: ”Zwem Bootcamp is iets voor mij, dat ga ik proberen.” Je bent van harte welkom! Trainingen zijn per 21 oktober 2019 op Maandag- en woensdagavond. Dit zijn de trainingstijden