Algemeen / Inschrijven

ansichtkaart 4.1 (3)

Zwemmen………………
…… ook iets voor jou???

“Zwemmen bij OZC’57 is: leuk en gezellig!!”

Meer dan 65 jaar geleden, namelijk in 1957 is de Oisterwijkse Zwem en waterpolo Club opgericht. Het kreeg de inmiddels bekende naam OZC ’57.

Nu meer dan vijfenzestig jaar later bestaat onze zwemvereniging uit verschillende afdelingen.  Op deze site vindt u informatie over welke mogelijkheden OZC’57 u te bieden heeft van jong tot oud. Hierdoor krijgt u een goed overzicht van de diverse afdelingen binnen de vereniging waardoor u misschien beter tot een keuze kunt komen welke afdeling het beste bij u past.

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen met de afdelingsvoorzitters. Wij hopen u graag een keer te mogen ontmoeten binnen een van onze afdelingen!

Nieuwe leden:

Alle nieuwe leden mogen de eerste 2 keer gratis komen zwemmen en hoeven zich daarna pas in te schrijven. Kom op de trainingstijden naar het zwembad en je kunt meteen meetrainen nadat je je aan de trainer hebt voorgesteld.

Dus kom vlug een keertje meedoen, want dan weet je pas hoe gezellig en gezond het is.  Je kunt na je proeflessen het inschrijfformulier vragen en weer inleveren bij een van de begeleiders. Deze mensen zorgen ervoor dat het inschrijfformulier bij de ledenadministratie komt.

Het inschrijfformulier: OZC’57 Inschrijfformulier

Wijzigingen kunnen doorgegeven worden met het wijzigingsformulier: OZC’57 Wijzigingsformulier

Wat hebben wij u nog meer te bieden?

Activiteiten voor leden:

  • Ieder jaar zijn er buiten de gewone zwemlessen ook nog een heleboel andere activiteiten. Deze activiteiten worden georganiseerd door het OC.

Activiteiten die zij organiseren zijn:

  • Rond 5 december brengt Sinterklaas met zijn zwarte pieten een bezoekje aan het zwembad. Alle kinderen tot en met 8 jaar zijn hierbij welkom.
  • Voor de kinderen die 9 jaar of ouder zijn en dus niet naar Sinterklaas mogen komen wordt er een andere leuke activiteit georganiseerd.
  • Daarnaast gaan we rond juni met de hele vereniging op kamp. Elk jaar staat er een ander spannend thema centraal.