Spannende waterpolowedstrijd in zwembad D’n Donk, OZC’57 Heren 1 stevig in de middenmoot!

Zaterdag 7 maart speelde het middenmoot duel tegen De Vennen Heren 4. De Vennen staat twee plaatsen boven OZC met 3 punten meer. Bij winst zou OZC gelijk komen met de derde plaats in de eindstand binnen hand bereik.

De eerste periode ging redelijk gelijk op, OZC kreeg meer kansen dan De Vennen, maar kreeg het niet voor elkaar…. Na vijf minuten zuivere speeltijd was de stand 1-1.

In de tweede periode was het team uit Oisterwijk niet bij de les, de mannen uit Dongen namen een stevige voorsprong van 1-4. Het spelbeeld draaide in de derde periode echter 180 graden, via verschillende mooie aanvallen, snel overspelen en positie spel, werd de 1 – 4 achterstand omgebogen naar een 6 – 5 voorsprong! Alles zou dus in de laatste periode worden beslist….

In de vierde periode volgde echter al snel de gelijkmaker, maar even zo snel antwoorde OZC met een doelpunt en was de voorsprong weer een doelpunt voor OZC. Met iets minder dan twee minuten speeltijd volgde er een uitsluiting voor 20 seconden bij OZC. Uit de man-meer situatie maakten de heren van de Vennen de gelijkmaker! In de laatste anderhalve minuut zijn beide teams nog op zoek gegaan naar de winnende treffer, helaas voor de heren uit Oisterwijk is deze niet meer gevallen. De eindstand is op 7-7 blijven steken.