Nieuw Logo OZC’57

Na zoveel jaren met het ons vertrouwde logo te hebben geïdentificeerd, voelden wij als Bestuur dat het tijd werd voor vernieuwing. Wij zijn natuurlijk een zwemclub wat al sinds 1957 een gevestigde vereniging is in het mooie Oisterwijk, echter willen we benadrukken dat we een zwemclub zijn voor alle leeftijden én van alle tijden.

Dit nieuwe logo heeft een bijzonder design. Met een waterdruppel als oogmerk, waarin je als je door je oogharen kijkt ook een zwemmer kunt ontwaren die linksom waterpoloot en rechtsom borstcrawl zwemt. Een eigentijds logo dus dat wij met trots aan jullie presenteren.

Een nieuw logo invoeren is natuurlijk niet zo 123 gebeurd. In de loop van 2024 zullen we hier verschillende stappen in zitten. Facebook, Instagram, de t-shirts van de vrijwilligers aan het bad… het heeft nog wat voeten in de aarde… met natuurlijk een feestelijk moment om het aan onze leden te publiceren. Ook nemen wij in 2024 ons aanbod verder onder de loep om dit nog beter aan te laten sluiten aan de wensen van onze (en natuurlijk ook de nieuwe) leden.

Tot die tijd wilden wij jullie natuurlijk dit logo niet onthouden, en laten we jullie graag weten dat we achter de schermen niet stil zitten om van onze zwemclub een club te maken die met de tijd mee gaat.

Met hartelijke groeten, Bestuur OZC’57