Kamp

NIEUW 2021:

Inschrijfformulier zwemkamp 2021

Algemene informatie over het kampdeel 2 7 juni DSC_0001 (14)

 

Het kamp komt alweer in zicht! De voorbereidingen om er samen met de kinderen een heel erg leuk weekend van te maken zijn alweer in volle gang.

Ja ja het kamp komt eraan. Wij kunnen ons voorstellen dat u als ouders / verzorgers graag het een en ander zouden willen weten over het komende zomerkamp.     9 juni DSC_0001 (13)

Het kamp heeft ieder jaar een ander thema. Tijdens het kamp speelt er zich een verhaal af, waarin verschillende spellen zijn verwerkt.

8 jun deel 1DSC_0001 (188)
Gedurende het kamp is er een kookstaf aanwezig, welke zorg draagt voor het eten. Als uw kind een dieet volgt of andere bijzonderheden heeft qua eten, wordt hier rekening mee gehouden. Dit zou wij dan graag van tevoren willen weten.

Er is ook een verpleegkundige aanwezig, die zorgt voor eventuele medicijnen, diëten of andere bijzonderheden.

Verder gaan er gediplomeerde EHBO’ers mee.8 jun deel 2 DSC_0001 (119)

Uw kind ligt met een groepje kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd in een tent. Kinderen boven de 8 à 9 jaar liggen qua sekse bij elkaar. In elke tent liggen minimaal 1 à 2 personen van de leiding die ten aller tijden ’s nachts wakker gemaakt mogen worden. De kinderen mogen door middel van het inschrijfformulier kenbaar maken bij wie zij graag in de tent zouden willen slapen. Dit mogen ook kinderen zijn uit andere groep dan waarin uw kind zwemt.8 jun deel 2 DSC_0001 (127)

Verder is er een telefoonlijst aanwezig van alle kinderen die meegaan, met daarop ook de mobiele nummers van de ouders /verzorgers, zodat wij u altijd kunnen bereiken in eventuele noodgevallen.

Wij zouden bijzonderheden graag van te voren willen weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Heeft u naar aanleiding van dit stukje vragen over het kamp, stel ze gerust!

U kunt uw vragen stellen via de OZC Facebook pagina, of door te mailen naar: zwemkampozc57@outlook.com

Groetjes de kampleiding!