In Memoriam

In memoriam

Afgelopen Vrijdag 28 december 2018 hebben wij afscheid genomen van

Lia van Oort – Moorman

(* 3-7-’60 † 23-12-‘18)

Lia heeft zich jarenlang met heel veel toewijding ingezet voor onze zwemvereniging. Lia zat jaren aan het boek. Hierdoor was zij voor alle recreanten, zowel jong als oud letterlijk het gezicht van onze vereniging. Zij kende alle kinderen en ouders bij naam.

Lia was ook lange tijd voorzitter van de recreantenafdeling. Zij was een ster in het organiseren van allerlei activiteiten. Samen met de lesgevers heeft zij deze afdeling sterk maar ook gezellig gemaakt. Zij was een drijvende kracht om er samen iets moois van te maken. Doordat Lia voorzitter was van de recreanten maakte zij ook deel uit van het bestuur. Van het organiseren van het kerstpresentje tot de kaderbijeenkomsten. Het bestuur hoefde zich daar niet druk over te maken. En alsof deze taken nog niet genoeg waren, was zij ook nog actief lid van de organisatie commissie. Alle zaken die Lia oppakte verliepen als een trein. Deze activiteiten zorgden voor veel verbinding en plezier.

Deze tomeloze inzet was voor ons de reden om Lia voor te dragen voor vrijwilliger van het jaar bij de gemeente. Helaas won Lia deze prijs niet, maar zij vond dat niet erg. Lia was alleen al supertrots op het feit dat zij genomineerd was.

En dan niet te vergeten het jaarlijkse hoogtepunt van de vereniging: Ons kamp. Ook hierbij nam Lia actief deel aan de voorbereidingen. Zij heeft enorm veel bedacht en geregeld. Van het doen van de boodschappen tot het organiseren van grote spektakels, van het poetsen van de wc’s tot het regelen van hout voor het kampvuur. Wat hebben we samen genoten van deze geweldige weekenden.

Zelfs toen de energie het Lia niet meer toeliet bleef zij zich inzetten voor onze vereniging. Zo ging ze de ledenadministratie doen. Zo kon ze op haar manier en op haar eigen momenten toch nog actief blijven. Maar ook bij de voorbereidingen voor het kamp bleef ze betrokken. Zo goed en zo kwaad als het ging werkte ze spellen uit en zocht ze spullen bij elkaar.

Lia, wij willen jou heel erg bedanken voor je grote inzet, gezelligheid, oprechte belangstelling, enthousiasme, betrokkenheid, hartelijkheid en het vermogen om van weinig veel te maken. Je hebt je met hart en ziel ingezet voor onze vereniging en alles wat je aanpakte leidde tot een succes. Je was altijd overal graag bij en wij hadden je er graag bij.

Dag lieve Lia. We gaan je missen!